Dámske tričká – urobte si jarné upratovanie v šatníku!

Jarné upratovanie je bežnou záležitosťou či skôr tradíciou takmer v každej domácnosti, pretože po dlhej zime si interiér, ale aj exteriér (záhrady, balkóny, terasy, záhradný nábytok) vašich príbytkov žiada dôkladnejšiu údržbu. Umývajú sa okná, dvere, čistia koberce a nemalo by sa zabúdať ani na dôkladné jarné upratovanie v skriniach či v šatníku. Hĺbková reorganizácia oblečenia, doplnkov aj obuvi je najlepšou cestou, ako sa zbaviť starého opotrebovaného oblečenia a uvoľniť miesto novým módnym kúskom, ako sú napr. dámske tričká, džínsy, kardigany a pod., ktorých v dámskom šatníku nikdy nie je dosť. Niekedy môže byť ťažké zbaviť sa obľúbeného trička či svetríka, ale ak už oblečenie splnilo svoj účel a najlepšie časy má dávno za sebou, napr. je sprané, vyblednuté, vyťahané či plné žmolkov alebo škvŕn, ktoré sa nedajú odstrániť a vyčistiť, nemilosrdne sa s ním rozlúčte a doplňte svoju garderóbu o nové dámske tričká.

dámske tričká

Dámske trička využíva každá z nás.

Nové dámske tričká nezruinujú váš rozpočet

Tričká patria do kategórie oblečenia, ktoré využíva asi každá z nás, pretože sa dajú výborne kombinovať s ostatným oblečením a rozmanitosť strihov, farieb a vzorov je taká pestrá, že ich nikdy nie je dosť. Pravdou však je aj to, že najmä bavlnené tričká, ktoré sú mimoriadne príjemné na nosenie, podliehajú známkam opotrebenia najrýchlejšie, strih stráca častým nosením a praním svoj tvar, farby aj vzory vyblednú… Dámske tričká je preto potrebné oveľa častejšie vymeniť za nové kúsky, ako napr. bundičky, sukne či nohavice, výhodou však je, že nové dámske tričká nie sú položkou, ktorá by zruinovala váš rozpočet.

dámske tričká

Dámske tričká podliehajú známkam opotrebenia rýchlejšie, preto ich musíme častejšie meniť.

Aké dámske tričká si vybrať pre jarnú sezónu 2017?

Každá sezóna má svoje módne trendy a inak to nebude ani túto jar či leto. Aké tričká si teda vybrať na nadchádzajúcu jarnú sezónu 2017? Medzi módne farby bude rozhodne patriť ružová, ale aj tzv. greenery, teda jablkovo zelená, ktorá sa stala farbou roka. Dámske tričká s pásikmi, vtipnými nápismi, srdiečkami alebo volánmi budú tiež veľmi trendy, ale nič nepokazíte ani s jednofarebnou jednoduchou klasikou.